Over ons

De krachten achter GreenFox

GreenFox is in 2009 opgericht door Renzo Deurloo, Henk Klip en Martijn Hunteler. Bij GreenFox hebben de medewerkers van de sociale werkplaatsen geen achterstand, maar juist een voorsprong op de arbeidsmarkt. GreenFox heeft 5 jaar geleden heel bewust voor deze manier van werken gekozen omdat medewerkers van sociale werkplaatsen goed zijn in het verrichten van repeterende werkzaamheden. Het leveren slimme maatwerkoplossingen op een duurzame en sociale manier is daarbij het uitgangspunt. De werkwijze is inmiddels bekroond als meest succesvolle werkgelegenheidstraject van de regio Utrecht. Daarnaast hoort GreenFox bij de twintig snelst groeiende bedrijven van Nederland en een van de meest snelst groeiende social enterprises.

Esther

Esther

Esther is sinds 2012 projectbegeleider bij GreenFox. Geboren en getogen in Den Haag, Haagse in hart en nieren. Zo heeft ze haar jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de regio. Van receptioniste tot directiesecretaresse tot communicatie coördinator van een woon informatiecentrum. Het leukste van haar werk vind zij de begeleiding van (nieuwe) medewerkers en de medewerkers van de SW op locatie. Haar nu volwassen zonen, waarvan er 1 autistisch is, zorgen voor een goede ervaring, inlevingsvermogen en vooral een grote gezonde dosis geduld.

Meer weten over Esther? Neem contact op.

Drenushe Curraj

Drenushe Currraj is sinds januari 2015 werkzaam bij GreenFox Analytics als backoffice medewerker. Zij is geboren 25 jaar geleden in Kosovo en als jong meisje met haar ouders en zusters naar Nederland gekomen. Hier heeft zij bedrijfsadministratie en boekhouding gestudeerd en daar ook haar eerste werkervaring mee opgedaan. Na een korte onderbreking omdat haar dochtertje is geboren, is zij bij GreenFox aan de slag gegaan. Wat zij bijzonder leuk vind aan haar werk is de combinatie van het begeleiden en aansturen van mensen en haar het verwerken van deze data. GreenFox voelt aan als een hechte familie, zoals zij dat met haar eigen familie ook kent.

Meer weten over Drenushe? Neem contact op.

Drenushe

Direct in contact komen met GreenFox Analytics?

Vul uw e-mailadres of telefoonnummer in en wij bellen of mailen u terug

GreenFox Analytics

  • GreenFox Analytics B.V.
  • Saturnusstraat 47
  • 2516 AE Den Haag
  • T: 085 0160 500
  • E: info@green-fox.nl
  • KvK nr. 62596721

Contact

  • Website realisatie door JOFL